TopПолитика за поверителност

Политика за поверителност

Декларация за поверителност www.delta.poznan.pl, www.shopdelta.eu

 

Подаването на лични данни, а също така и съгласието за тяхната обработка са напълно доброволни. Всички подадени лични данни са използвани единствено в областта и за целта, за която сте дали Вашето съгласие. В случай, че решите да не подадете необходимите за реализация на поръчката данни и не дадете своето съгласие за тяхната преработка, за съжаление няма да можем да реализираме Вашата поръчка. Моля, не забравяйте, че по всяко време имате право да актуализирате или напълно да премахнете своите лични данни. Може да го направите лично, както и да поискате нашата помощ, която с удоволствие ще предоставим. Уверяваме Ви, че нашата фирма спазва рестриктивната политика за безопасност на личните данни. Вашите лични данни са защитени при нас и полагаме всички усилия, това ниво от година на година да бъде все по-високо. Вярваме, че запознаването с нашата политика на поверителност ще Ви позволи да се чувствате безопасно и да се радвате на пазаруването в www.delta.poznan.pl

I. Кой е администратор на личните данни в www.delta.poznan.pl, www.shopdelta.eu?

 

Администраторът на лични данни www.delta.poznan.pl (по-нататък наричан Администратор), тоест отговорността за осигуряване на безопасността на Вашите лични данни е:

DELTA-OPTI

Monika Matysiak

60-713 Poznań, ul. Graniczna 10

NIP (VAT): PL 525-129-52-25
REGON:634517778
CEIDG:001249156/2013

Администраторът е регистрирал в Генералния Инспекторат за Защита на Личните Данни (по нататък наричан „ГИЗЛД”) набор от данни с наименованието delta.poznan.pl, които се намират в том номер 7033/2013

II. Как защитаваме Вашите лични данни?

 

Администраторът едновременно с регистрацията в ГИЗЛД е въвел в www.delta.poznan.pl политика за безопасност на личните данни и политика за безопасност на IT системата, които осигуряват ефикасна защита на Вашите лични данни.

Към най-важните елементи на системата за защита на личните данни принадлежат:


A. SSL сертификат по време на влизане. Той гарантира, че комуникацията между Твоя компютър, а този на delta.poznan.pl е шифриран с 256 битов ключ. SSL сертификат: Certum Extended Validation CA, Unizeto Technologies S.A.

B. Достъп до Вашите лични данни, имат само тези служители на www.delta.poznan.pl, които са били обучени съгласно с политиката за защита на личните данни и са подписали съответните задължения относно сигурността на личните данни.

C. IT системата delta.poznan.pl изпълнява всички стандарти за защита на личните данни.

Приложени са технически и организационни средства осигуряващи защита на преработваните данни, съгласно с изискванията определени в закона за защита на личните данни, в това число и разпоредбите на Министъра на Вътрешните работи от 29 април 2004 г. относно документация на обработваните лични данни и техническите и организационни условия, на каквито трябва да отговарят устройства и информационни системи, служещи за обработване на лични данни (ДВ н-р 100, ал. 1024) и изискванията на Генералния Инспекторат за Защита на Лични Данни.

Администраторът на лични данни се ангажира да защитава личните данни в съответствие с Регламента на Европейския парламент и Съвет (ЕС) 2016/679 от 27 април 2016 г. и чл. 6, т. 1, буква е) от Закона за ОРЗД (GDPR) от 25.02.2016 г. относно защитата на данните във връзка с обработката на лични данни и относно свободното движение на такива данни.
Задължения на администратора на лични данни:
Въз основа на доброволното съгласие на Купувача, администраторът на лични данни в съответствие със закона събира, обработва и съхранява лични данни.

Администраторът спазва всички задължения, предвидени от Закона за защита на личните данни.

III. Защо и за какви Ваши лични данни молим?

 

A. Регистрация

По време на регистрация Ви молим да подадете данни необходими за създаване на профил в delta.poznan.pl, благодарение на което не трябва при всяка друга поръчка да губите време за повторно попълване на целия формуляр за поръчка. Регистрирайки се, спестявате време по време на следващото пазаруване. Регистрираният клиент, след влизането в своя профил има възможност за проверка на състоянието на направената поръчка и историята на направените покупки. Регистрираният и влязъл в профила си клиент във всеки момент може самостоятелно да поправи, допълни или премахне данните си от delta.poznan.pl.

По време на регистриране Ви молим за:

1. Име и фамилия – необходими на по-късен етап за издаване документ за продажба и адресиране на пратката;

2. адрес (улица, номер на къщата/ или номер на блока и апартамент, пощенски код и град) – необходими на по-късен етап за адресиране на пратката;

3. е-мейл – необходим за влизане в delta.poznan.pl и комуникациите свързани с използването на delta.poznan.pl

Данните подадени по време на регистрация са обработвани единствено от delta.poznan.pl и не са използвани за други цели.

B. Поръчка

По време на поръчка Ви молим да подадете данните необходими за реализация на поръчката, които в случай на регистрирани и влезли в своя профил Клиенти, частично са автоматично взимани от данните подадени по време на регистрация.

При поръчка моля да подадете:

1. Име и фамилия или наименование на фирмата/институцията - необходими за издаване на документ за продажба и адресиране на пратката;

2. адрес (улица, номер на къщата/ или номер на блока и апартамент, пощенски код и град) – необходими на по-късен етап за адресиране на пратката;

3. е-мейл – необходим за комуникациите свързани с реализирането на поръчката;

4. телефонен номер – необходим в случай на избор на някои от методите за доставка (изискван от превозвачите)

В случай, когато по време на поръчката Клиентът избира доставка на друг адрес от подадения по време на регистрацията или поръчка, молим да подадете допълнително:

1. Име и фамилия или наименование на фирмата/институцията - необходими за адресиране на пратката;

2. адрес (улица, номер на къщата/ или номер на блока и апартамент, пощенски код и град) – необходими на по-късен етап за адресиране на пратката;

3. ЕИК номер – необходим за издаване на документ за продажба.

Данни подадени по време на поръчка обработвани от delta.poznan.pl и следните трети лица в долуподадената област:

1. име и фамилия, адрес, телефон е-мейл, подадени като адрес за доставка са предавани на фирмата превозвач под формата на етикет/товарителница, представляващ едновременно документ за доставяне на пратката в зависимост от избрания вид, пратките са предавани на превозвачите:

a - DPD Polska - Nip: 526 020 41 10 KRS: 0000028368
b - DHL Express (Poland) - Nip: 527 002 23 91 KRS: 0000047237
c - Raben Logistic Polska - Nip: 777 324 96 77 KRS: 0000561623
d - Jas-FBG S.A. Katowice - Nip: 633 000 3565 KRS: 0000019000
e - Pocztex - > Poczta Polska S.A. - Nip: 525 000 73 13 KRS: 0000334972

2. име и фамилия, адрес, ЕИК подадени като данни, на които трябва да бъде издаден документ за продажба са предавани под формата на документ за продажба към счетоводната система FPP на фирма Comarch.

3. име и фамилия, адрес, ЕИК, посочени като данни, за които трябва да бъде издаден документ за продажба се предават на данъчната канцелария на Joanna Sibila (ЕИК9720091484)

4. име и фамилия, адрес, ЕИК, посочени като данни, се предават на администратора на сървъра delta.poznan.pl, на фирмата ADVIS (ЕИК9720354707)

В случай на използване на заплащане чрез външна система на плащане, всички данни подадени след преминаване към страницата на оператора за заплащане, остават регистрирани единствено в неговата база и не са по никакъв начин достъпни или съхранявани от delta.poznan.pl.

delta.poznan.pl работи със следните оператори за заплащане:

  • First Data Polska S.A - Nip: 526 021 04 29 KRS: 0000061293
  • Wirecard Central Eastern Europe GmbH Austria Ust-ID: ATU49710807
  • PayPal Polska Sp. z o.o. NIP: 5252406419 KRS: 0000289372

    delta.poznan.pl не работи с оператори на системи на вноски.



    C. Абонамент за информация

    В случай на абонамент за информация и съгласие за неговото получаване в процес на регистриране или поръчка, Ви молим единствено за подаване на е-мейл адрес, на който ще бъдат изпращани търговски информации от Администратора, от които във всеки момент може да се откажете, влизайки във Вашия профил в delta.poznan.pl или натискайки линка анулиращ абонамента, намиращ се в подписа на всеки е-мейл.

    Данните подадени по време на абониране на информатора са обработвани единствено от delta.poznan.pl

  • IV. Вашите лични данни, които са взимани автоматично след влизане в delta.poznan.pl

     

    A. delta.poznan.pl (server)

    Информационната система, която използва delta.poznan.pl автоматично, натрупва в профилите данни свързани с устройството което използвате за да се свържете с delta.poznan.pl. Тези данни се натрупват с цел статистика и се отнасят за: вида устройство, операционна система, вида Интернет търсачка, разделителност на екрана, дълбочина на цветовете, IP, доставчик на интернет услугата или адреса за влизане в delta.poznan.pl и са използвани единствено в процеса на оптимизиране на delta.poznan.pl с цел осигуряване на по-голямо удобство на използване.

    Тези данни, никога не са свързвани с подадените данни, за които се говори в III част и представляват единствено материал за статистически анализ и механизъм за коригиране на системните грешки.

    B. delta.poznan.pl (cookies)

    delta.poznan.pl използва технология cookies, тоест текстови файлове, разположени на Вашето устройство, с цел разрешаване на delta.poznan.pl да Ви разпознае и приспособяване на delta.poznan.pl до Вашите нужди.

    delta.poznan.pl използва по време на сесия cookies за:

    1. запомняне на парола

    2. запомняне на съдържанието на Вашата кошница

    3. запомняне на Вашите преференции за показване на delta.poznan.pl

    4. създаване на статистика и доклади за посещаемост на функционирането на delta.poznan.pl

    В случай, когато не сте съгласни да се събират на Вашето устройство файлове cookies, може да блокирате тяхното събиране със съответната конфигурация на Вашата интернет търсачка. Информация как да го направите ще намерите в помощните файлове на Вашата интернет търсачка. За съжаление, в случай на блокиране на файловете cookies, произлизащи от delta.poznan.pl не можем да гарантираме неговата правилна работа

    Ако сте съгласни да приемете на своето устройство файловете cookies, но след като свършите разглеждането на delta.poznan.pl искате да ги изтриете, може да го направите без риск, а информацията за това как да го направите ще откриете в помощните файлове на Вашата интернет търсачка.

    C. Google Analytics (cookies)

    Google Analytics използва технология cookies, тоест текстови файлове, разположени на Вашето устройство, с цел разрешаване на анализиране от delta.poznan.pl на източниците на движение и начина, по който потребителят го използва. Google трупа на своя сървъри, данните получени от разположението на файловете cookies на устройствата и използва тази информация с цел създаване на доклади и предлагане на други услуги свързани с движението и използването на Интернет. Google може също така да предава тази информация на трети лица, ако бъде задължен да го направи въз основа на законодателството или в случай, когато тези лица обработват такива информации от името на Google.

    Тези данни, никога не са свързвани с подадените данни, за които се говори в III част и представляват единствено материал за статистически анализ и механизъм за коригиране на системните грешки.

    В случай, когато не сте съгласни да се събират на Вашето устройство файлове cookies, може да блокирате тяхното събиране със съответната конфигурация на Вашата интернет търсачка. Информация как да го направите ще намерите в помощните файлове на Вашата интернет търсачка. За съжаление, в случай на блокиране на файловете cookies, произлизащи от delta.poznan.pl не можем да гарантираме неговата правилна работа

    Ако сте съгласни да приемете на своето устройство файловете cookies, но след като свършите разглеждането на delta.poznan.pl искате да ги изтриете, може да го направите без риск, а информацията за това как да го направите ще откриете в помощните файлове на Вашата интернет търсачка.

    D. Remarketing Google Adwords (cookies)

    Страницата използва ремаркетинг инструмента Google Adwords. Този инструмент ви позволява публикуване в мрежата на съдържанието на рекламите в Google, въз основа на предишните посещения на потребителите на нашата страница. За тази цел, нашите страници съдържат ремаркетинг код или етикет, в които конфигурират файловете cookies, с цел определяне на вида обява, която ще бъде показана на потребителя, съгласно неговите предишни посещения в Страницата.

    Списъци за ремаркетинг се съхраняват в базата данни на сървърите на Google, която съхранява всички ID cookies файлове, присвоени към всеки списък или категория на интересите.

    Потребителят може да не позволи използването на cookie файла ремаркетинг, на страницата,която блокира рекламите Google. Тези cookie файлове се изпращат от Google.

    Страницата използва и cookie файл "Doubleclick". Този файл позволява на предоставянето на реклами, управлявани от трети лица ("Ad-Servers"). Това е cookie файл,предоставен от Google.

    V. Вашите права:

     

    - Право на достъп до информация, съхранявана от администратора на базата данни.
    - Право на искане за премахване на данни от базата.
    - Право на искане за промяна на данните.
    - Право на искане за ограничаване на обработката на данни.
    - Право да прехвърляте данни към друг субект.

    VI. Предоставяне на Вашите лични данни

     

    В специални ситуации, в които законът заповядва на администратора да предостави събраните данни на държавните органи, delta.poznan.pl ще ги предостави. С изключение на тези ситуации Вашите лични данни ще бъдат разкрити единствено в областта, целта и предмета изброени в тази политика за поверителност.

    VII. Промяна на политиката за безопасност на delta.poznan.pl

     

    delta.poznan.pl си запазва правото за промяна на политиката за поверителност, ако това бъде изисквано от задължаващото законодателство, ще бъдат променени техническите условия на функциониране на delta.poznan.pl или промяната ще въведе по-висок стандарт от минимум изискания закон. За такива промени delta.poznan.pl ще Ви уведоми по електронен път (на подадения по време на регистрация е-мейл). Уведомлението ще бъде изпратено най-малко 30дни преди влизане в сила на новата политика за поверителност. Актуалният текст за политиката за поверителност винаги се намира на адрес http://delta.poznan.pl/politykaprywatnosci.html.

    VIII. Контакт

     

    delta.poznan.pl се свързва с Вас, използвайки подадения е-мейл адрес, а само в определени ситуации използваме подадения от Вас телефонен номер.

    Ако имате някакви въпроси или съмнения относно политиката за поверителност и безопасност на Вашите лични данни, свържете се с нас на телефонен номер +48 61 8667148 или е-мейл адрес: info@delta.poznan.pl

    В случай на желание за актуализиране или изтриване на Вашите лични данни, ако не можете или не желаете да го направите сами, моля свържете се с нас на телефонен номер +48 61 8667148 или е-мейл адрес: info@delta.poznan.pl

    В горе посочените ситуации, също така може да се свържете с нас на адрес:

    DELTA-OPTI

    Monika Matysiak

    60-713 Poznań, ul. Graniczna 10

    Полша

    Версия 4.3 Познан 14-07-2015


    Нето:0.00 USD
    Бруто:0.00 USD
    Тегло:0.00 kg
    Специално препоръчваме
    ВАНДАЛОУСТРОЙЧИВА КАМЕРА AHD, HD-CVI, HD-TVI, PAL APTI-H24V3-2812W - 1080p 2.8 ... 12 mm
    APTI-H24V3-2812W

    Нето: 45.49 USD

    ЦИФРОВ ВИДЕОРЕКОРДЕР AHD, HD-CVI, HD-TVI, CVBS, TCP/IP DS-7204HUHI-K1 4 КАНАЛА HIKVISION
    DS-7204HUHI-K1

    Нето: 212.85 USD

    ЗАХРАНВАЩ АДАПТЕР POE POE-48/NX 24 W
    POE-48/NX

    Нето: 9.60 USD

    ЗАХРАНВАЩ АДАПТЕР 12V/5A/5.5*P50
    12V/5A/5.5*P50

    Нето: 485.82 USD

    ИМПУЛСНО ЗАХРАНВАНЕ 12V/1A/5.5*P100
    12V/1A/5.5*P100

    Нето: 303.62 USD

    АДАПТЕР ЗА ЗАХРАНВАНЕ ПО УСУКАНА ДВОЙКА POE-UNI
    POE-UNI

    Нето: 1.88 USD

    БУКСА BNC-W/SKR-PLAST*P100
    BNC-W/SKR-PLAST*P100

    Нето: 31.85 USD

    ЗАХРАНВАЩ АДАПТЕР 12V/5A/5.5
    12V/5A/5.5

    Нето: 10.02 USD

    AHD, HD-CVI, HD-TVI, PAL КАМЕРА APTI-H14M-36 - 720p, 3.6 mm
    APTI-H14M-36

    Нето: 43.82 USD

     
    60-713 Poznań, Graniczna 10
    тел.: +(48) 61 864 69 66
    e-mail: shop@delta.poznan.pl
    Работно време
    Пн-Пт: 8.00 - 19.00
    Сб: 8.00 - 14.00
    Търговски отдел, Пратки
    тел.: +(48) 61 864 69 66
    e-mail: shop@delta.poznan.pl
    Техническа поддръжка
    тел.: +(48) 61 864 69 98
    e-mail: support@delta.poznan.pl
    Обслужване
    тел.: +(48) 61 864 69 64
    e-mail: service@delta.poznan.pl
    (c) 2001-2019 DELTA