TopPersonvern

Personvern

Personvern www.delta.poznan.pl, www.shopdelta.eu

 

Oppgivelse av personlige opplysninger, og samtykke til behandling er helt frivillig. Alle personopplysninger som er gitt til oss behandles bare i den grad og det formålet som du har godtatt. I tilfelle du bestemmer deg for ikke å gi oss de nødvendige data og tillatelser for prosessering, vil vi dessverre ikke være i stand til å behandle din bestilling. Vi ber om at du husker at du til enhver tid har rett til både å oppdatere eller fjerne dine personlige data. Du kan gjøre det selv, så vel som å bruke vår hjelp, som vi mer enn gjerne gir. Vi forsikrer deg om at vårt selskap slutter seg til de restriktive sikkerhetspolitiske data. Dine personlige opplysninger er trygge hos oss og vi gjør vårt ytterste for å sikre at dette nivået økes fra år til år. Vi mener at om du bekjentgjør deg med våre retningslinjer for personvern vil du føle deg trygg og kunne dra glede av å handle på www.delta.poznan.pl

I. Hvem er administrator for personopplysninger på www.delta.poznan.pl, www.shopdelta.eu?

 

Administratoren for personopplysninger på www.delta.poznan.pl (heretter Administrator) som er ansvarlig for å sørge for sikkerheten rundt dine personlige data, er:

DELTA-OPTI

Monika Matysiak

60-713 Poznań, ul. Graniczna 10

NIP (VAT): PL 525-129-52-25
REGON:634517778
CEIDG:001249156/2013

Administratoren har registrert alle data ved Generalinspektøren for personopplysningsbeskyttelse (GIODO) under navnet delta.poznan.pl: som er å finne i bok nr. 7033/2013

II. Hvordan kan vi beskytte din personlige informasjon?

 

Administrator har samtidig med registrering ved GIODO iverksatt en politikk på www.delta.poznan.pl for sikring av personlige data og sikkerhetspolitikk i IT-systemet som sikrer effektiv beskyttelse av dine personlige data.

De viktigste elementene i vern av personopplysninger er:


A. SSL-sertifikatet under pålogging. Det sikrer at kommunikasjonen mellom datamaskinen og delta.poznan.pl er kryptert med 256 bits nøkkel. SSL-sertifikatet: SSl sertifikatas: Certum Extended Validation CA, Unizeto Technologies S.A.

B. Tilgang til din personlige informasjon bare for de ansatte ved www.delta.poznan.pl som har fått opplæring i samsvar med politikken til sikkerhet av personopplysninger og undertegnet de relevante forpliktelsene som forplikter dem til å beskytte opplysningene.

C. IT systemet ved delta.poznan.pl oppfyller alle standarder for beskyttelse av personopplysninger.

Det er blitt brukt tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre beskyttelse av data som er behandlet i samsvar med de krav som er fastsatt i forskrift om vern av personopplysninger, herunder regulering fra innenriks- og administrasjonsministeriet av 29. april 2004 om dokumentasjon av personopplysninger og tekniske og organisatoriske forhold som bør være oppfylt ved utstyr og systemer som brukes for behandling av personopplysninger (Lovjournal nr. 100, punkt. 1024) og retningslinjene fra Generalinspektøren for Persondatabeskyttelse (GIODO) .

Databehandleren forplikter seg til vern av personlige opplysninger i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) nr. 2016/679 av 27. april 2016 og art. 6 pkt 1 bokstav f GDPR Lov av 25.02.2016 om datavern i forbindelse av behandling og overføring av personlige opplysninger.
Databehandleren sine plikter:
Etter kjøperens frivillige samtykke, innhentet, behandler og lagrer databehandleren personlige opplysninger.

Administrator har oppfylt alle forpliktelser som er fastsatt ved lov for beskyttelse av personopplysninger.

III . Hvilke av dine personlige data trenger vi, og hvorfor?

 

A. Registrering

Under registreringen må du gi de nødvendige data for å opprette en konto i delta.poznan.pl, slik at du slipper å kaste bort tid på å fylle hele bestillingsskjemaet hver gang du handler. Ved å registrere deg sparer du tid ved nye kjøp . En registrert kunde kan også etter innlogging være istand til å verifisere og sjekke status på innlagte ordre, samt sjekke ordrehsistorikk. Registrert og pålogget kunde kan når som helst på egenhånd rette opp, supplere eller slette data fra delta.poznan.pl.

Under registreringen, kan du:

1. navn og etternavn - dette er nødvendig for senere å kunne utstede salgsdokumenter og for adressering av forsendelse;

2. adresse (gate, husnummer/eller hus- og leilighetsnummer, postnummer og poststed) - nødvendig for senere adressering av forsendelse;

3. E-post - kreves for å logge på delta.poznan.pl og for kommunikasjon knyttet til bruk av delta.poznan.pl

De data som oppgis under registreringen behandles utelukkende av delta.poznan.pl og benyttes ikke på annen måte.

B. Legge inn en bestilling

Ved bestilling, vennligst gi oss de nødvendige data for å realisere kontrakten, som i tilfellet med registrerte og innloggede kunder delvis automatisk kan innhentes fra data gitt ved registrering.

Ved bestilling vennligst oppgi:

1. Fullt navn eller navnet på firma/institusjon - nødvendig for å utstede et salgsdokument og for adressering av sendingen;

2. adresse (gate, husnummer/eller hus- og leilighetsnummer, postnummer og poststed) - nødvendig for senere adressering av forsendelse;

3. E - post - nødvendig å kommunisere om til utførelsen av ordren;

4. Telefonnummer - viktig hvis du velger visse metoder for levering (bl.a. påkrevd av fraktselskaper)

I tilfelle en kunde velger som å ha sin pakke levert til en annen adresse enn den som har oppgitt ved registrering, ber vi om følgende informasjon gis i tillegg:

1. Fullt navn eller navnet på firma/institusjon - nødvendig for adressering av sendingen;

2. adresse (gate, husnummer/eller hus- og leilighetsnummer, postnummer og poststed) - nødvendig for senere adressering av forsendelse;

3. Skatteidentifikasjonsnummeret - Nødvendig for å gi kjøpsbevis.

Informasjon som innføres mens du gjør en bestilling er behandlet av delta.poznan.pl og følgende temaer innenfor området nedenfor:

1. navn og etternavn, adresse, telefonnummer og e-post er angitt som leveringsadresse og sendes videre til en transportør som en etikett/leveringsnotat og fungerer som en pakkeleveringsinstruksjon. Avhengig av valgt leveringsmåte, blir det følgende overlevert:

a - DPD Polska - Nip: 526 020 41 10 KRS: 0000028368
b - DHL Express (Poland) - Nip: 527 002 23 91 KRS: 0000047237
c - Raben Logistic Polska - Nip: 777 324 96 77 KRS: 0000561623
d - Jas-FBG S.A. Katowice - Nip: 633 000 3565 KRS: 0000019000
e - Pocztex - > Poczta Polska S.A. - Nip: 525 000 73 13 KRS: 0000334972

2. navn og etternavn, adresse, skatteidentifikasjonsnummeret (NIP) som indikerer hva slags informasjon som skal være på salgsdokumentet og blir overlevert i form av et salgsdokument til bokføringssystemet PPF fra firmaet Comarch.

3. navn og etternavn, adresse, skattenummer på salgsdokumentet overføres til regnskapsbyrå Kancelaria Podatkowa Joanna Sibila (NIP9720091484)

4. Navn og etternavn, skattenummer oppgitt som oplysninger overføres til serveradministrator til delta.poznan.pl, ADVIS (NIP9720354707)

Hvis et eksternt betalingssystem brukes til betalinger, går all informasjon gjennom betalingleverandørens side og blir kun registrert i deres database og er dermed ikke tilgjengelig for eller lagret på delta.poznan.pl

delta.poznan.pl samarbeider med følgende betalingsoperatører:

  • First Data Polska S.A - Nip: 526 021 04 29 KRS: 0000061293
  • Wirecard Central Eastern Europe GmbH Austria Ust-ID: ATU49710807
  • PayPal Polska Sp. z o.o. NIP: 5252406419 KRS: 0000289372

    delta.poznan.pl samarbeider ikke med operatører spm leverer avdragsordninger.



    C. Abonnement på nyhetsbrev

    I tilfelle du abonnerer på nyhetsbrev og godtar å motta dette i løpet av prosessen med å registrere deg eller å plassere en ordre, ber vi kun om en e-postadresse som administrator vil sende dette til. Du kan når som helst trekke deg fra dette ved å logge på kontoen din på delt.poznan.pl eller ved å klikke på kanseleringslenken som befinner seg i bunnteksten på hvert nyhetsbrev.

    Informasjon som gis i løpet av et abonnement er kun behandles av delta.poznan.pl

  • IV. Din personlige informasjon, som blir lastet ned automatisk når du har gått inn på delta.poznan.pl

     

    A. delta.poznan.pl (server)

    Informasjonssystemet som delta.poznan.pl anvender, samler automatisk data (logg) som er koblet med enheten du bruker til å koble deg til delta.poznan.pl med. Denne informasjonen samles kun for statistiske formål, og gjelder for: type enhet, operativsystem, type nettleser, skjermoppløsning, fargedybde, IP -adresse, Internett-leverandøren eller inngangsadresse for delta.poznan.pl og brukes i prosessen med optimalisere delta.poznan.pl for å sikre den beste brukskomforten.

    Denne informasjonen vil aldri kobles sammen med opplysninger som nevnt i pkt. III, og utgjør bare materialet for analyse og mekanismene som brukes til å rette opp systemfeil.

    B. delta.poznan.pl (cookies)

    delta.poznan.pl bruker informasjonskapsler (cookies), m.a.o. tekstfiler befinnende seg på enheten din, somtillater delta.poznan.pl å gjenkjenne deg for å tilpasse og delta.poznan.pl til dine behov.

    delta.poznan.pl bruker informasjonskapsler (cookies) under en brukersesjon for:

    1. huske at du har logget inn

    2. huske innholdet av din handlekurv

    3. huske visningspreferansene for delta.poznan.pl

    4. lage statistikker og rapporter av funksjonaliteten til delta.poznan.pl

    I tilfelle du ikke godtar lagring av informasjonkapsler (cookies) på din enhet, kan du blokkere cookies ved å konfigurere din nettleser deretter. For informasjon om hvordan du gjør dette finner du i hjelpefilene til nettleseren. I tilfelle du blokkerer informasjonkapslene (cookies) sendt fra delta.poznan.pl kan vi dessverre ikke kan garantere optimal drift

    Om du godtar lagring av informasjonkapsler (cookies) på din enhet, men du vil slette disse etter besøket på delta.poznan.pl, kan du gjøre det uten risiko, og informasjon om hvordan du gjør dette vil du finne i hjelpefilene til nettleseren.

    C. Google Analytics (cookies)

    Google Analytics bruker informasjonskapsler, som er tekstfiler som lagres på enheten din for å tillate undersøkelse av delta.poznan.pl trafikkkilder og hvordan de besøkende bruker disse. Google samler inn data på sine servere av informasjonskapslene (cookies) lagret på enhetene og bruker denne informasjonen til å lage rapporter og yte andre tjenester knyttet til bruk av Internett. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjepart dersom de er bundet av loven til å gjøre dette, eller i tilfelle der tredjepart behandler informasjonen på vegne av Google.

    Denne informasjonen vil aldri kobles sammen med opplysninger som nevnt i pkt. III, og utgjør bare materialet for analyse og mekanismene som brukes til å rette opp systemfeil.

    I tilfelle du ikke godtar lagring av informasjonkapsler (cookies) på din enhet, kan du blokkere cookies ved å konfigurere din nettleser deretter. For informasjon om hvordan du gjør dette finner du i hjelpefilene til nettleseren. I tilfelle du blokkerer informasjonkapslene (cookies) sendt fra delta.poznan.pl kan vi dessverre ikke kan garantere optimal drift

    Om du godtar lagring av informasjonkapsler (cookies) på din enhet, men du vil slette disse etter besøket på delta.poznan.pl, kan du gjøre det uten risiko, og informasjon om hvordan du gjør dette vil du finne i hjelpefilene til nettleseren.

    D. Remarketing Google Adwords (cookies)

    Nettstedet bruker Google Adwords-videresalgs verktøyet. Dette verktøyet muliggjør publisering av Google-annonser på nettet med utgangspunkt i brukerens tidligere besøk på vårt nettsted. Til dette formålet, inneholder våre sider kode eller remarketingskode som konfigurerer informasjonskapsel for å identifisere hvilken type annonser som skal vises til brukeren, basert på hans tidligere besøk på nettstedet.

    Remarketingslistene blir lagret i en database på Googles servere, som alle er lagret informasjonskapsler ID tildelt hver liste eller kategori av interesse.

    Brukeren kan hindre bruk av en videresalg av informasjonskapsler, på et nettsted som blokkerer Google-annonser. Disse informasjonskapslene er sendt av Google.

    Nettstedet bruker også informasjonskapsel "Doubleclick". Denne filen muliggjør deling av annonser som forvaltes av tredjeparter ("Ad-servere"). Det er et informasjonskapsel levert av Google.

    V. Dine rettigheter:

     

    - Rett til tilgang til opplysninger lagret av databehandleren.
    - Rett til å be databehandleren slette opplysninger fra databasen.
    - Rett til å be databehandleren endre opplysninger.
    - Rett til be databehandleren begrense behandling av opplysninger.
    - Rett til å overføre opplysninger til tredje parter.

    VI. Utlevering av din personlige data

     

    I spesielle situasjoner der gjeldende lov krever administrator å gjøre de innsamlede dataene tilgjengelig for statlige myndigheter, vil delta.poznan.pl gjøre slike data tilgjengelig. Med unntak av slike situasjoner, vil dine personlige data bare tilgjengeliggjøres bare i den grad, formål og enhet som står oppført i denne personvernregler.

    VII. Endring av sikkerhetspolicy delta.poznan.pl

     

    delta.poznan.pl forbeholder seg retten til å endre denne personvernregler, skulle det være påkrevd av gjeldende lov,Slike endringer kan inkludere teknologisek funksjoner på delta.poznan.pl eller endring som innføres vil være på et høyere nivå enn det minimum som kreves av loven. En slik endring vil delta.poznan.pl varsle om elektronisk (til e-post angitt under registreringen). Varslingen vil bli sendt minst 30 dager før effekten av de nye personvernregler trer i kraft. Den nåværende teksten til personvern er alltid på http://delta.poznan.pl/politykaprywatnosci.html .

    VIII. Kontakt

     

    delta.poznan.pl vil kontakte deg på den angitte e-posten, og kun i bestemte situasjoner bruker vi det oppgitte telefonnummeret ditt.

    Hvis du har spørsmål eller bekymringer om personvern og sikkerhet av din personlige informasjon, vennligst kontakt oss på vårt telefonnummer +48 61 8667148 eller på info@delta.poznan.pl

    Hvis du ønsker å oppdatere eller slette dine personlige data, eller hvis du verken kan eller ønsker å gjøre dette selv, kan du kontakte oss på vårt telefonnummer +48 61 8667148 eller på info@delta.poznan.pl

    I slike tilfeller kan du også kommunisere med oss på følgende adresse:

    DELTA-OPTI

    Monika Matysiak

    60-713 Poznań, ul. Graniczna 10

    Polen

    Versjon 4.3 Poznan av 14-07-2015


    Netto:0.00 USD
    Brutto:0.00 USD
    Vekt:0.00 kg
    Vi anbefaler spesielt
    AHD, HD-CVI, HD-TVI, CVBS, TCP/IP DVR DS-7208HQHI-K1 8 KANALER HIKVISION
    DS-7208HQHI-K1

    Netto: 220.33 USD

    HDD FOR DVR HDD-WD60PURZ 6TB 24/7 WESTERN DIGITAL
    HDD-WD60PURZ

    Netto: 181.47 USD

    Switch PoE GTS-B1-10-82G 10-PORT
    GTS-B1-10-82G

    Netto: 103.68 USD

    SKORSTEINSKLEMME OK-43T13
    OK-43T13

    Netto: 15.33 USD

    Switch PoE GTS-B1-10-82G 10-PORT
    GTS-B1-10-82G

    Netto: 103.68 USD

    HENGENDE RACK KABINETT EPRADO-R19-6U/450
    EPRADO-R19-6U/450

    Netto: 71.28 USD

    STRØMFORSYNINGSADAPTER 12V/5A/5.5
    12V/5A/5.5

    Netto: 10.37 USD

    AHD, HD-CVI, HD-TVI, CVBS, TCP/IP DVR DS-7204HUHI-K1 4 KANALER HIKVISION
    DS-7204HUHI-K1

    Netto: 220.33 USD

    STRØMFORSYNINGSADAPTER 12V/2A/5.5
    12V/2A/5.5

    Netto: 4.77 USD

     
    60-713 Poznań, Graniczna 10
    tlf.: +(48) 61 864 69 66
    e-mail: shop@delta.poznan.pl
    Åpningstider
    Mad.-Fres.: 8.00 - 19.00
    Lør.: 8.00 - 14.00
    Salgsavdeling, Forsendelser
    tlf.: +(48) 61 864 69 66
    e-mail: shop@delta.poznan.pl
    Teknisk støtte
    tlf.: +(48) 61 864 69 98
    e-mail: support@delta.poznan.pl
    (c) 2001-2019 DELTA