TopTietosuojamenettely

Tietosuojamenettely

Tietosuojamenettely www.delta.poznan.pl, www.shopdelta.eu

 

Henkilötietojen sekä sopimuksen alistaminen sen käsittelyyn on täysin vapaaehtoista. Kaikki annetut henkilötiedot käsitellään vain sillä tarkoituksella ja siinä laajuudessa, jossa siihen annoit suostumuksesi. Jos päätät ettet anna niitä tietoja, joita tarvitaan tilauksen antamiseksi, etkä suostu näihin käsittelyihin, et pysty täyttämään tilaustasi. Muista että sinulla on oikeus päivittää tai täysin pyyhkiä henkilötietosi. Voit tehdä sen itse mutta myös avullamme, jossa autamme mielellämme. Varmistamme, että yrityksemme kunnioittaa henkilötietojen rajoittavaa turvallisuustoimenpidettä. Henkilötietosi ovat turvassa ja teemme kaikkemme tehdäksemme tästä vakiomallista paremman ja paremman joka vuosi. Uskomme siihen, että jos tutustutamme sinut tietosuojamenettelyymme, tunnet olevasi turvassa ja voit nauttia ostoksesta osoitteessa www.delta.poznan.pl

I. Kuka on henkilötietojen hallinnoija osoitteessa www.delta.poznan.pl, www.shopdelta.eu?

 

Henkilötietojen hallinnoija osoitteessa www.delta.poznan.pl (myöhemmin Hallinnoija) on se henkilö, joka on vastuussa henkilötietojesi turvallisuudesta, joka on:

DELTA-OPTI

Monika Matysiak

60-713 Poznań, ul. Graniczna 10

NIP (VAT): PL 525-129-52-25
REGON:634517778
CEIDG:001249156/2013

Hallinnoija, joka rekisteröi tiedon Henkilötietosuojan yleisellä tarkastajalla asetettuna nimellä delta.poznan.pl joka on kirjassa nro 7033/2013

II. Miten suojelemme henkilötietoja?

 

Samanaikaisesti Henkilötietosuojan yleisellä tarkastajan rekisteröinnin kanssa hallinnoija otti käyttöön henkilötietojen tietosuojamenettelyn ja IT-järjestelmän tietosuojamenettelyn osoitteeseen www.delta.poznan.pl, joka varmistaa henkilötietojesi tehokkaan suojelun.

Tietosuojelujärjestelmän kaikkein tärkeimpiin elementteihin sisältyy:


A. SSL todistus sisäänkirjautumisen yhteydessä. Se takaa, että tietokoneesi ja delta.poznan.pl välinen viestintä on koodattu 256 bittiavaimella. SSL todistus: Certum Extended Validation CA, Unizeto Technologies S.A.

B. Pääsy henkilötietoihisi on sallittu vain www.delta.poznan.pl työntekijöille, jotka on treenattu henkilötietojen turvallisuusmenettelytapaan ja on allekirjoittaneet sopivat velvoitukset, jotka vaativat heiltä tietojen suojaamisen.

C. IT-järjestelmä delta.poznan.pl täyttää kaikki henkilötietosuojan vaatimukset.

Sovelletut tekniset ja järjestölliset toimenpiteet varmistavat käsiteltyjen tietojen suojan, jotka vastaavat henkilötietosuojalain vaatimuksiin, mukaan lukien huhtikuun 29. vuoden 2004 säädöksen tiedonkäsittelyn suojasta ja teknisten ja järjestöllisten olosuhteista, jotka laitteiden ja IT-järjestelmien on täytettävä henkilötietojen käsittelemiseksi. (Journal of Laws Nro 100, kohta 1024) ja Henkilötietosuojan yleisen tarkastajan suuntaviivat.

Henkilökohtainen tiedonhallinnoija myöntää suojelevansa henkilötietoja Euroopan Parlamentin ja Kanslian säätelyjen (EU) 2016/679 of 27 Huhtikuun 2016 ja art. 6 jakson 1 pisteen GDPR säädöksen 25/02/2016 mukaan, joka koskee tietojen suojelun suhteessa henkilötietoihin ja sellaisten tietojen vapaaseen liikkeeseen.
Henkilötietojen hallinnan vastuut:
Ostajan vapaaehtoisen myöntymyksen mukaisesti, Henkilötietjen hallinnoija kerää, käsittelee ja varastoi henkilötietojan laillisesti.

Hallinnoija täytti kaikki lailliset velvollisuudet, jotka liittyvät henkilötietosuojaan

III. Miksi ja mitä henkilötietoja tarvitsemme?

 

A. Rekisteröinti

Rekisteröinnin aikana pyydämme sinua antamaan tietoja, jotka ovat tarpeen tilin luomiseksi www.delta.poznan.pl:ssa, jonka johdosta meidän ei tarvitse hukata aikaa tilauslomakkeen täyttämiseen joka kerta kun tilaat tavaran. Rekisteröimällä säästät aikaa seuraavan kerran, kun tilaat. Sisäänkirjautumisen jälkeen rekisteröidyt asiakkaat voivat myös vahvistaa tilauksen tilan sekä tilaushistorian. Rekisteröidyt ja sisäänkirjautuneet asiakkaat voivat korjata, täyttäää tai pyyhkiä tietonsa delta.poznan.pl:lta koska tahansa intse.

Rekisteröinnin aikana pyydämme antamaan seuraavat tiedot:

1. nimen ja sukunimen – tarpeen ostotodistuksen valmistamiseksi ja pakkauksen nimeämiseksi,

2. osoitteen (katu, numero/numero asunnon numero, postinumero ja kaupunki) – tarpeen pakkauksen lähettämiseksi osoitteeseen;

3. Sähköpostiosoite – tarpeen sisäänkirjautumiseksi delta.poznan.pl-sivulle ja delta.poznan.pl:n käyttöön liittyvän viestinnän vuoksi sen käytöstä

Rekisteröinnin aikana annettuja tietoja käsitellään vain delta.poznan.pl:ssa eikä käytetä millään muulla tavalla.

B. Tilaaminen

Tilaamisen yhteydessä on annettava kaikki tarpeelliset tiedot, joita tarvitaan tilauksen suorittamiseksi. Jotkut saadaan osaksi aikaisemman rekisteröimisen ajalta rekisteröityjen ja sisäänkirjautuneiden asiakkaiden tapauksessa.

Tilaamisen aikana on annettava seuraavat tiedot:

1. nimi ja sukunimi tai yrityksen/laitoksen nimi – tarpeen ostostodistuksen antamiseksi ja pakkauksen nimeämiseksi;

2. osoitteen (katu, numero/numero asunnon numero, postinumero ja kaupunki) – tarpeen pakkauksen lähettämiseksi osoitteeseen;

3. Sähköpostiosoite – tarpeen tilauksen suoritukseen liittyvän viestinnän vuoksi;

4. Puhelinnumero – tarpeen joiden toimitustapojen suhteen (kuriiri tarvitsee sen);

Mikäli asiakas valitsee, että haluaa saada pakkauksen eri osoitteeseen, kun millä hän rekisteröityi, pyydämme antaa seuraavat lisätiedot:

1. nimi ja sukunimi tai yrityksen/laitoksen nimi – tarpeen pakkauksen nimeämiseksi;

2. osoitteen (katu, numero/numero asunnon numero, postinumero ja kaupunki) – tarpeen pakkauksen lähettämiseksi osoitteeseen;

3. ALV nro. – tarpeen ostotodistuksen antamiseksi.

Tilauksen yhteydessä annetut tiedot ovat delta.poznan.pl:n käsittelemät ja seuraavat aiheet alla olevissa kantamissa:

1. nimi ja sukunimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti-osoite on annettu toimitusosoitteena ja annettu kuriirille etiketti/lähetysmerkintönä ja toimivat pakkauksen toimitusohjeena. Riippuen valitusta toimitusmenetelmästä, seuraavat annetaan kuriirille:

a - DPD Polska - Nip: 526 020 41 10 KRS: 0000028368
b - DHL Express (Poland) - Nip: 527 002 23 91 KRS: 0000047237
c - Raben Logistic Polska - Nip: 777 324 96 77 KRS: 0000561623
d - Jas-FBG S.A. Katowice - Nip: 633 000 3565 KRS: 0000019000
e - Pocztex - > Poczta Polska S.A. - Nip: 525 000 73 13 KRS: 0000334972

2. nimi ja sukunimi, osoite, NIP on annettu sellaisena tietona, joiden tulisi olla myyntidokumentissa ja ne annetaan myyntidokumentin muodossta Comarch kirjanpitojärjestelmälle nimeltä FPP.

3. nimen ja sukunimen, osoitteen ALV tunnuksen, jotka ilmaistaan tietona, joille nämä myyntidokumentit julkaistaan, lähetetään Joanna Sibilan verotoimistoon (ALV tunnus. PL9720091484)

4. nimen ja sukunimen, osoitteen, ALV tunnuksen, jotka ilmaistaan tietona, ja lähetetään delta.poznan.pl Palvelimen hallinnoijalle, joka on ADVIS yritys (ALV tunnus. PL9720354707)

Jos käytetään ulkoista maksujärjestelmää maksuille, kaikki tiedot, jota menevät maksunsuorittajan sivun kautta rekisteröidään vain sen tietokannassa eivätkä ole saatavissa tai voida tallentaa delta.poznan.pl:lla

delta.poznan.pl toimii yhdessä seuraavien maksuoperaattoreiden kanssa:

  • First Data Polska S.A - Nip: 526 021 04 29 KRS: 0000061293
  • Wirecard Central Eastern Europe GmbH Austria Ust-ID: ATU49710807
  • PayPal Polska Sp. z o.o. NIP: 5252406419 KRS: 0000289372

    delta.poznan.pl ei toimi yhdessä osamaksujärjestelmän operaattoreiden kanssa.



    C. Uutiskirjeeseen kirjautuminen

    Jos kirjaudut uutiskirjeeseen ja sovit, että saat sen rekisteröinnin tai tilauksen puitteissa, pyydämme sinulta sähköpostiosoitettasi, johon hallinnoija voi sen lähettää. Voit kirjautua pois siitä koska tahansa astumalla tilillesi delta.poznan.pl:ssa tai napauttamalla peruutus-linkkiin jokaisen uutiskirjeen alaotsikossa.

    Tilauksen yhteydessä annetut tiedot ovat ainoastaan delta.poznan.pl käsittelemät

  • IV. Henkilökohtaiset tietosi, joka ladataan automaattisesti kun astut delta.poznan.pl:lle

     

    A. delta.poznan.pl (server)

    Tietojärjestelmä, jota delta.poznan.pl käyttää, kerää tietoja automaattisesti (lokiin), jotka liitetään käyttämääsi laitteeseen astuaksesi delta.poznan.pl:lle. Nämä tiedot kerätään tilastollisiin tarkoituksiin ja soveltuvat: laitteen tyyppiin, käyttöjärjestelmään, verkostoselaintyyppiin, kuvan erotteulkykyyn, värisyvyyteen, IP-osoitteeseen, internet palvelimeen tai pääsyosoitteeseen delta.poznan.pl:lle ja niitä käytetään delta.poznan.pl:n optimointiprosessiin parhaan käyttömukavuuden varmistamiseksi.

    Näitä tietoja ei koskaan anneta jaksossa III mainittuihin tietoihin ja käytetään vain tiliä materiaalianalyysille ja mekanismeille järjestelmävirheiden korjaamiseksi.

    B. delta.poznan.pl (cookies)

    delta.poznan.pl käyttää evästeitä, jotka ovat laitteellasi kerättyjä tekstitiedostoja voidakseen sallia delta.poznan.pl tunnistamisen ja soveltaa delta.poznan.pl omaan tarpeiseesi.

    delta.poznan.pl käyttää evästeitä istuntojen aikana seuraavissa tapauksissa:

    1. muistaakseen sisäänkirjautumisesi

    2. muistaakseen ostokorisi sisällön

    3. muistaakseen mieltymyksesi delta.poznan.pl näyttöön liittyen

    4. luodakseen tilastoja ja raportteja lyönnin laskuun ja delta.poznan.pl: hin liittyen

    Jos et halua, että evästetiedostot tallentuvat laitteellesi, voit estää ne konfiguroimalla internetselaimesi sen mukaisesti. Saat tietoja tämän suorittamisesta internetselaimesi ohje-tiedostoista. Valitettavasti jos eväste estetään, emme voi taata delta.poznan.pl:n sopivaa toimintaa.

    Jos haluat, että evästeet tallennetaan laitteellesi, mutta haluaisit pyyhkiä ne delta.poznan.pl vierailun jälkeen, voit tehdä sen ilman riskiä ja voit katsoa ohjeet sen suorittamiseksi internetselaimesi ohjetiedostot.

    C. Google Analytics (cookies)

    Google Analytics käyttää evästeotä, jotka ovat tekstitiedostoja laitteeseesi tallennettuna voidakseen analysoida delta.poznan.pl liikelähteet ja sen, miten vierailijat käyttävät niitä. Google kerää tietoja sen palvelimilta, jotka kerättiin niistä evästeistä, jotka olivat laitteilla ja käyttää näitä tietoja raporttien tekemiseksi ja tarjoaa muita palveluja, jotka liittyvät vierailijan liikkeeseen ja internetin käyttöön. Google voi myös lähettää tietoja kolmansille osapuolille, jos sitä velvoitetaan siihen lain mukaan tai jos sellainen henkilö käsittelee näitä tietoja Googlelle.

    Näitä tietoja ei koskaan anneta jaksossa III mainittuihin tietoihin ja käytetään vain tiliä materiaalianalyysille ja mekanismeille järjestelmävirheiden korjaamiseksi.

    Jos et halua, että evästetiedostot tallentuvat laitteellesi, voit estää ne konfiguroimalla internetselaimesi sen mukaisesti. Saat tietoja tämän suorittamisesta internetselaimesi ohje-tiedostoista. Valitettavasti jos eväste estetään, emme voi taata delta.poznan.pl:n sopivaa toimintaa.

    Jos haluat, että evästeet tallennetaan laitteellesi, mutta haluaisit pyyhkiä ne delta.poznan.pl vierailun jälkeen, voit tehdä sen ilman riskiä ja voit katsoa ohjeet sen suorittamiseksi internetselaimesi ohjetiedostot.

    D. Remarketing Google Adwords (cookies)

    Verkkopalsta käyttää Google Adwords uudelleenmarkkinointivälinettä. Tämän välineen avulla voit julkaista verkostossa Google-mainosten sisältöä, jotka perustuvat käyttäjän aikaisempiin vierailuihin palstallamme. Tästä syystä sivumme sisältää uudelleenmarkkinoidun koodin tai etiketin, joka konfiguroi evästeet voidakseen tunnistaa mainostyypit, jotka näytetään käyttäjälle, hänen aikaisemman vierailunsa mukaan Verkkopalstalla.

    Uudelleenmarkkinointiluettelot on varastoitu tietokannassa Google-palvelimissa, joka tallentaa kaikki evästeiden tunnukset, jotka on määrätty jokaiselle mielenkiinnon listalle tai luokalle.

    Käyttäjä voi ehkäistä evästeiden uudelleenmarkkinointitiedoston käytön Google-mainosten estämisellä. Nämä evästeet ovat Google:n löytämät.

    Verkkopalsta käyttää myös evästeen "Doubleclick" tiedostoa. Tämä tiedosto sallii mainosten jaon, jotka ovat kolmansien osapuolten käsittelemät ("Mainos-Palvelimet"). Se on eväste, joka on Google:n tarjoama.

    V. Oikeutesi:

     

    Oikeus päästä tietoihin, jotka ovat Tietokannan hallinnojan varastoimat.
    Oikeus pyytää tietojen poisto tietokannasta.
    Oikeus pyytää tietojen muutos.
    Oiä tietojen käsittelyn rajoitus.
    Oikeus siirtää tietoja toiseen aiheeseen.

    VI. Henkilötietojen paljastaminen

     

    Joissakin tilanteissa missä laki määrää, että hallinnoijan on annettava kerätyt tiedot julkisille viranomaisille, delta.poznan.pl antaa ne. Näiden tilanteiden ohella henkilötietosi paljastetaan vain sille kantamalla, siitä syystä ja niille henkilöille, jotka on mainittu tässä yksityisyysjulistuksessa.

    VII. delta.poznan.pl:n Turvallisuustoimenpiteen muuttaminen

     

    delta.poznan.pl varaa oikeuden muuttaa yksityisyysjulistuksiaan niin paljon, kuin laki vaatii. Sellaisiin muutoksiin saattaa sisältyä delta.poznan.pl teknologisia toimintoja tai muutoksia, jotka tekevät korkeimpia standardeja kuin ne, mitä lait vaativat. delta.poznan.pl tiedottaa sinua näistä muutoksista sähköpostitse (mainitaan rekisteröinnissä). Tiedotus lähetetään ainakin 30 päivää ennen uuden yksityisyysjulistuksen voimaanastumista. Nykyinen yksityisyysjulistus löytyy osoitteessa: http://delta.poznan.pl/politykaprywatnosci.html.

    VIII. Yhteys

     

    delta.poznan.pl ottaa sinuun yhteyden sähköpostitse siinä osoitteessa, jonka annoit ja käytämme puhelinnumeroasi vain tietyissä tilanteissa.

    Jos sinulla on kysyttävää tai epäilyjä omien tietojesi Yksityisyys- ja turvallisuustoimenpiteidemme suhteen, ota meihin rohkeasti yhteyttä puhelinnumerossa: +48 61 8667148 tai osoitteessa info@delta.poznan.pl

    Jos haluat päivittää tai pyyhkiä henkilötietosi, mutta et osaa tai halua tehdä sitä itse, ota meihin yhteys puhelinnumerossa: +48 61 8667148 tai osoitteessa info@delta.poznan.pl

    Voit myös kirjoittaa meille yllämainittujen ongelmien vuoksi.

    DELTA-OPTI

    Monika Matysiak

    60-713 Poznań, ul. Graniczna 10

    Puola

    Versio 4.3 Poznan 05/01/2013 lähtien