TopPrivatumo politika

Privatumo politika

Privatumo politika www.delta.poznan.pl, www.shopdelta.eu

 

Asmens duomenų pateikimas bei sutikimas dėl jų tvarkymo yra visiškai savanoriški. Visi mums pateikti asmens duomenys yra tvarkomi tik ta apimtimi ir tikslu, su kuriais sutikote. Tuo atveju, jei vis dėlto nuspręsite nepateikti mums užsakymo vykdymui reikiamų duomenų ir neišreikšite sutikimo dėl jų tvarkymo, mes, deja, negalėsime įvykdyti Jūsų užsakymo. Nepamirškite, kad bet kada galite patikslinti arba pašalinti savo asmens duomenis. Tai galite padaryti savarankiškai arba pasinaudoti mūsų pagalba, kurią mes mielai suteiksime. Norime Jus patikinti, jog mūsų įmonė laikosi griežtos asmens duomenų apsaugos politikos. Jūsų asmens duomenys pas mus yra visiškai saugūs ir mes dedame visas pastangas, kad saugumo lygis kasmet būtų vis aukštesnis. Tikimės, kad susipažinę su mūsų privatumo politika galėsite jaustis saugūs ir džiaugtis pirkiniais, įsigytais iš www.delta.poznan.pl.

I. Kas yra asmens duomenų administratorius www.delta.poznan.pl, www.shopdelta.eu?

 

Asmens duomenų administratorius www.delta.poznan.pl (toliau - Administratorius), t. y., atsakingas už Jūsų asmens duomenų saugumą, yra:

DELTA-OPTI

Monika Matysiak

60-713 Poznań, ul. Graniczna 10

NIP (VAT): PL 525-129-52-25
REGON:634517778
CEIDG:001249156/2013

Administratorius Generalinėje asmens duomenų apsaugos inspekcijoje (toliau - GIODO) įregistravo duomenų tvarkytoją pavadinimu delta.poznan.pl registrų knygoje Nr. 7033/2013

II. Kaip mes saugome Jūsų asmens duomenis?

 

Administratorius, be įsiregistravimo GIODO, taip pat įdiegė www.delta.poznan.pl asmens duomenų saugumo politiką bei IT sistemos saugumo politiką, kurios užtikrina efektyvią Jūsų asmens duomenų apsaugą.

Svarbiausi asmens duomenų apsaugos sistemos elementai yra šie:


A. SSl sertifikatas prisijungimo metu. Jid garantuoja, kad komunikacija tarp Jūsų kompiuterio ir delta.poznan.pl yra šifruojama 256 bitų raktu.Certum Extended Validation CA, Unizeto Technologies S.A.

B. Prieigą prie Jūsų asmens duomenų turi tik tie www.delta.poznan.pl darbuotojai, kurie buvo apmokyti asmens duomenų apsaugos politikos ir pasirašė atitinkamus įsipareigojimus juos saugoti.

C. delta.poznan.pl IT sistema atitinka visus asmens duomenų apsaugos standartus.

Panaudotos techninės ir organizacinės priemonės, užtikrinančios tvarkomų duomenų apsaugą pagal reikalavimus, nustatytus asmens duomenų apsaugą reglamentuojančiuose teisės aktuose, įskaitant 2004 m. balandžio 29 d. Vidaus ir administracinių reikalų ministro įsakyme dėl asmens duomenų tvarkymo dokumentavimo bei techninių ir organizacinių sąlygų, kurias turi atitikti asmens duomenų tvarkymui naudojami įrenginiai ir kompiuterinės sistemos (OL Dz. U. Nr. 100, poz. 1024) bei Generalinės asmens duomenų apsaugos inspekcijos rekomendacijas.

Administratorius įvykdė visas teisės normų nustatytas pareigas dėl asmens duomenų apsaugos.

III. Kodėl ir kokių Jūsų asmens duomenų mes prašome?

 

A. Registracija

Registracijos metu prašome pateikti duomenis, reikalingus paskyrai delta.poznan.pl atidaryti, kad Jums nereikėtų kaskart perkant gaišti laiko ir pildyti visą užsakymo formą. Įsiregistruodami sutaupote laiko tolesnių užsakymų pateikimo metu. Registruotas klientas prisijungęs taip pat turi galimybę patikrinti pateikto užsakymo būseną ir pirkimų istoriją. Registruotas klientas prisijungęs gali bet kada savarankiškai taisyti, pildyti arba šalinti duomenis iš delta.poznan.pl.

Registracijos metu prašome nurodyti:

1. vardą ir pavardę - jie reikalingi pardavimo dokumentui išrašyti bei siuntai adresuoti;

2. adresą (gatvę, namo, buto ar patalpos numerį, pašto kodą ir miestą) - jie reikalingi siuntai adresuoti;

3. el. pašto adresą - jis reikalingas prisijungimui prie delta.poznan.pl ir komunikacijai, susijusiai su naudojimusi delta.poznan.pl

Registracijos metu pateikti duomenys yra tvarkomi tik delta.poznan.pl ir nėra naudojami niekaip kitaip.

B. Užsakymo pateikimas

Pateikiant užsakymą prašome pateikti mums duomenis, reikalingus užsakymui įvykdyti, kurie registruotų ir prisijungusių klientų atveju yra iš dalies paimami iš pateiktų registracijos metu.

Pateikiant užsakymą prašome nurodyti:

1. vardą ir pavardę arba įmonės(įstaigos) pavadinimą - jie reikalingi pardavimo dokumentui išrašyti bei siuntai adresuoti;

2. adresą (gatvę, namo, buto ar patalpos numerį, pašto kodą ir miestą) - jie reikalingi siuntai adresuoti;

3. el. pašto adresą - jis reikalingas komunikacijai, susijusiai su užsakymo vykdymu;

4. telefono numerį - jis reikalingas tuo atveju, kai pasirenkami kai kurie pristatymo būdai (reikalauja vežėjai)

Tuo atveju, kai pateikdamas užsakymą Klientas pasirenka pristatymą kitu adresu nei nurodytas registracijos ar užsakymo pateikimo metu, prašome papildomai nurodyti:

1. vardą ir pavardę arba įmonės(įstaigos) pavadinimą - jie reikalingi siuntai adresuoti;

2. adresą (gatvę, namo, buto ar patalpos numerį, pašto kodą ir miestą) - jie reikalingi siuntai adresuoti;

3. mokesčių mokėtojo kodą - jis reikalingas pardavimo dokumentui išrašyti.

Duomenys, nurodyti užsakymo pateikimo metu, yra tvarkomi delta.poznan.pl ir žemiau išvardintų subjektų nurodyta apimtimi:

1. vardas ir pavardė, adresas, telefonas, el. paštas, nurodyti kaip pristatymo adresas, yra perduodami pristatymo tarnyboms etiketės(važtaraščio) pavidalu,, kuris tuo pat metu yra siuntos pristatymo pavedimas. Priklausomai nuo pasirinkto pristatymo būdo, vežėjams yra perduodami:

a - DPD
b - DHL
c - Raben
d - Jas
e - Pocztex

2. vardas ir pavardė, adresas, mokesčių mokėtojo kodas, nurodyti kaip duomenys pardavimo dokumentui išrašyti, yra perduodami - pardavimo dokumento pavidalu - įmonės Comarch buhalterinės apskaitos sistemai FF.

Tuo atveju, kai pasinaudojama mokėjimu per išorinę mokėjimo sistemą, visi duomenys, pateikti perėjus į mokėjimų operatoriaus puslapį, yra įregistruojami tik jo bazėje ir niekaip nėra prieinami ar kaupiami delta.poznan.pl.

delta.poznan.pl bendradarbiauja su šiais mokėjimų operatoriais:

  • First Data,
  • WireCard
  • PayPal

    delta.poznan.pl nebendradarbiauja su prekybos išsimokėtinai sistemų operatoriais.



    C. Naujienlaiškio prenumerata

    Užsiprenumeruojant naujienlaiškį ir išreiškiant sutikimą jį gauti registracijos ar užsakymo pateikimo metu yra prašoma nurodyti tik el. pašto adresą, kuriuo turi būti siunčiama Administratoriaus komercinė informacija, kurios galima bet kada atsisakyti, prisijungiant prie savo paskyros delta.poznan.pl arba paspaudžiant prenumeratos anuliavimo nuorodą, pateikiamą kiekviename naujienlaiškyje.

    Duomenys, pateikti naujienlaiškio prenumeratos metu, yra tvarkomi tik delta.poznan.pl

  • IV. Jūsų asmens duomenys, kurie yra paimami automatiškai, įėjus į delta.poznan.pl

     

    A. delta.poznan.pl (server)

    Kompiuterinė sistema, kuria naudojasi delta.poznan.pl, automatiškai duomenis, susijusius su įrenginiu, kuriuo naudojatės, prisijungdami prie delta.poznan.pl. Šie duomenys yra kaupiami tik statistiniai tikslais ir atspindi: įrenginio tipą, operacinę sistemą, interneto naršyklės tipą, ekrano rezoliuciją, spalvų gylį, IP, interneto paslaugų teikėją ar įėjimo į delta.poznan.pl adresą bei yra naudojami tik delta.poznan.pl optimizavimo procesui, siekiant užtikrinti kuo patogesnį naudojimąsi.

    Šie duomenys niekada nėra siejami su pateiktais duomenimis, apie kuriuos kalbama III dalyje, ir yra naudojami tik kaip medžiaga statistinei analizei bei sistemos klaidų koregavimo mechanizmams.

    B. delta.poznan.pl (cookies)

    delta.poznan.pl naudoja slapukų - tekstinių failiukų, įdiegiamų Jūsų įrenginyje - technologiją, kuri reikalinga, kad delta.poznan.pl galėtų Jus atpažinti ir geriau pritaikyti delta.poznan.pl Jūsų poreikiams.

    delta.poznan.pl prisijungimo sesijų metu naudoja slapukus, skirtus:

    1. prisijungimui įsiminti

    2. Jūsų krepšelio turiniui įsiminti

    3. Jūsų preferencijoms, kaip turi būti atvaizduojamas delta.poznan.pl, įsiminti

    4. statistikai rinkti, žiūrimumo bei delta.poznan.pl funkcionavimo ataskaitoms sudaryti

    Tuo atveju, jei nesutinkate savo įrenginyje įdiegti slapukų failų, galite juos užblokuoti, atitinkamai konfigūruodami savo interneto naršyklę. Informaciją, kaip tai padaryti, rasite savo interneto naršyklės pagalbos failuose. Deja, Jums užblokavus delta.poznan.pl slapukus, mes negalėsime garantuoti sklandaus funkcionavimo.

    Jeigu sutinkate, kad Jūsų įrenginyje būtų įdiegti slapukai, tačiau po lankymosi delta.poznan.pl norėtumėte juos pašalinti, galite tai padaryti be jokios rizikos, o kaip tai atlikti, rasite savo interneto naršyklės pagalbos failuose.

    C. Google Analytics (cookies)

    Google Analytics naudoja slapukų - Jūsų įrenginyje įdiegiamų tekstinių failiukų - technologiją, kad delta.poznan.pl galėtų išanalizuoti judėjimo šaltinius ir būdus, kaip besilankantieji naudojasi ja. Google savo serveriuose kaupia duomenis, gautus įdiegiant slapukų failus, ir naudoja šią informaciją ataskaitoms sudaryti bei teikti kitoms paslaugoms, susijusioms su judėjimu bei naudojimusi internetu. Google taip pat gali perduoti šią informaciją tretiesiems asmenims, jeigu tai padaryti įpareigoja teisės aktai, arba tuo atveju, kai tie asmenys tokią informaciją tvarko Google vardu.

    Šie duomenys niekada nėra siejami su pateiktais duomenimis, apie kuriuos kalbama III dalyje, ir yra naudojami tik kaip medžiaga statistinei analizei bei sistemos klaidų koregavimo mechanizmams.

    Tuo atveju, jei nesutinkate savo įrenginyje įdiegti slapukų failų, galite juos užblokuoti, atitinkamai konfigūruodami savo interneto naršyklę. Informaciją, kaip tai padaryti, rasite savo interneto naršyklės pagalbos failuose. Deja, Jums užblokavus delta.poznan.pl slapukus, mes negalėsime garantuoti sklandaus funkcionavimo.

    Jeigu sutinkate, kad Jūsų įrenginyje būtų įdiegti slapukai, tačiau po lankymosi delta.poznan.pl norėtumėte juos pašalinti, galite tai padaryti be jokios rizikos, o kaip tai atlikti, rasite savo interneto naršyklės pagalbos failuose.

    D. Remarketing Google Adwords (cookies)

    Servisas naudoja remargetingo įrankius Google Adwords. Dėka to galima patalpinti tinkle Google reklamas pagal ankstesnius vartotojų lankymusis mūsų internetinėje svetainėje.Tam tikslui mūsų puslapiuose yra remarketingo kodas arba etiketė, kurie konfiguruoja cookies failus, kad nustatyti skelbimo rūšį, kuri bus iššviečiamas vartotojui, pagal jo ankstesnius vizitus Servise.

    Remarketingi sąrašai yra saugomi Google serviso duomenų bazėje, kur yra saugomi visi cookies failų ID priskirtų kiekvienam susidomėjimo sąrašui ar kategorijai

    Vartotojas gali užblokuoti remarketingo Google failų naudojimą, puslapyje kur yra blokuojamos reklamos. Tuos cookie failus siunčia Google.

    Servisas taip pat naudoja "Doubleclick" cookies. Šis failas teikia reklamų prieinamumų, valdomų kitų subjektų ("Ad-Servers"). Tai cookie failas, kurį teikia Google.

    V. delta.poznan.pl partnerių privatumo ir saugumo politika

     

    delta.poznan.pl labai atidžiai renkasi savo verslo partnerius ir taip pat kruopščiai tikrina delta.poznan.pl portale skelbiamas nuorodas į kitus interneto puslapius. Tačiau delta.poznan.pl neatsako už tų puslapių savininkų, operatorių ar administratorių taikomą privatumo apsaugos politiką ir standartus. Todėl rekomenduojame savo jėgomis tikrinti visus mūsų partnerius bei savarankiškai nuspręsti, ar sutinkate jiems patikėti savo asmens duomenis.

    VI. Savo asmens duomenų suteikimas

     

    Tam tikrose situacijose, kai galiojanti teisė nurodo adminstratoriui perduoti sukauptus duomenis valstybiniams organams, delta.poznan.pl suteiks tokius duomenis. Išskyrus minėtas situacijas, Jūsų asmens duomenys bus atskleisti tik tokia apimtimi ir tikslais bei tiems subjektams, kurie išvardinti mūsų privatumo politikoje.

    VII. delta.poznan.pl saugumo politikos pakeitimas

     

    delta.poznan.pl pasilieka teisę keisti privatumo politiką, jeigu to reikalaus galiojančios teisės normos, pasikeis technologinės delta.poznan.pl funkcionavimo sąlygos arba tas pakeitimas bus skirtas įdiegti aukštesnius standartus nei teisės normų nustatytas minimumas. Apie tokį pakeitimą delta.poznan.pl informuos elektroniniu būdu (registracijos metu nurodytu el. pašto adresu). Pranešimas bus išsiųstas ne vėliau kaip likus 30 dienų iki naujos privatumo politikos įsigaliojimo. Aktualus privatumo politikos tekstas visuomet skelbiamas interneto adresu: http://delta.poznan.pl/politykaprywatnosci.html.

    VIII. Kontaktai

     

    delta.poznan.pl susisiekia su Jumis, naudodamiesi nurodytu el.pašto adresu, ir tik ypatingais atvejais mes naudojamės Jūsų nurodytu telefono numeriu.

    Jeigu turite kokių nors klausimų ar abejonių dėl privatumo politikos ir Jūsų asmens duomenų saugumo, kviečiame susisiekti su mumis telefonu +48 61 8667148 arba adresu info@delta.poznan.pl

    Norėdami patikslinti arba pašalinti savo asmens duomenis, jeigu negalite ar nenorite to padaryti savarankiškai, prašome susisiekti su mumis telefonu +48 61 8667148 arba adresu info@delta.poznan.pl

    Aukščiau minėtais klausimais taip pat galite su mumis susisiekti adresu:

    DELTA-OPTI

    Monika Matysiak

    60-713 Poznań, ul. Graniczna 10

    Lenkija

    Versija 4.3 Poznanė 2013-05-01


    Neto:0.00 USD
    Bruto:0.00 USD
    Svoris:0.00 kg
    Ypač rekomenduojame
    ŽENKLŲ GENERATORIUS OSD FG-50HD STANDARTAS: AHD, HD-CVI, HD-TVI, PAL,
    FG-50HD

    Neto: 145.89 USD

    ANTIVANDALINĖ AHD, HD-CVI, HD-TVI, PAL KAMERA APTI-H24V3-2812 - 1080p 2.8 ... 12 mm
    APTI-H24V3-2812

    Neto: 62.46 USD

    ANTIVANDALINĖ AHD, HD-CVI, HD-TVI, PAL KAMERA GRAFIX-24V3W-21 - 1080p 2.8 ... 12 mm
    GRAFIX-24V3W-21

    Neto: 62.46 USD

    AHD, HD-CVI, HD-TVI, PAL KAMERA GRAFIX-16C4-21 - 720p 2.8 ... 12 mm
    GRAFIX-16C4-21

    Neto: 56.33 USD

    ANTIVANDALINĖ AHD, HD-CVI, HD-TVI, PAL KAMERA APTI-H24V3-2812W - 1080p 2.8 ... 12 mm
    APTI-H24V3-2812W

    Neto: 62.46 USD

    LAIKIKLIS TVIRTINIMUI PRIE STIEBO OR-150/T
    OR-150/T

    Neto: 10.00 USD

    ILGIKLIS VGA TRVGA-300-P
    TRVGA-300-P

    Neto: 78.72 USD

    ANTIVANDALINĖ AHD, HD-CVI, HD-TVI, PAL KAMERA GRAFIX-24V3W-21 - 1080p 2.8 ... 12 mm
    GRAFIX-24V3W-21

    Neto: 62.46 USD

    ADAPTERIS MAITINIMUI PER SUKTOS POROS LAIDĄ POE-UNI
    POE-UNI

    Neto: 2.17 USD

     
    60-713 Poznań, Graniczna 10
    tel.: +(48) 61 864 69 66
    e-mail: shop@delta.poznan.pl
    Darbo valandos.
    Pirm.- Penkt.: 8.00 - 19.00
    Šešt.: 8.00 - 14.00
    Komercijos skyrius, Siuntimai
    tel.: +(48) 61 864 69 66
    e-mail: shop@delta.poznan.pl
    Techninis palaikymas
    tel.: +(48) 61 864 69 98
    e-mail: support@delta.poznan.pl
    Techninis aptarnavimas
    tel.: +(48) 61 864 69 64
    e-mail: service@delta.poznan.pl
    (c) 2001-2017 DELTA