TopPrivat politik

Privat politik

Privacy Policy www.delta.poznan.pl, www.shopdelta.eu

 

Indsendelse af personlige oplysninger samt aftalen om forarbejdningen af oplysninger. Alle indsendte personlige oplysninger behandles kun til det formål, som kunden selv tillader. I tilfælde af hvis du ikke vil oplyse os om de nødvendige oplysninger og samtidig ikke vil give tilladelse til bearbejdning af de oplysninger, så kan vi desværre ikke gennemføre din bestilling. Vi vil gerne minde Dem om, at de kan til enhver tid opdatere eller helt slette Deres personlige oplysninger. De kan selv gøre det eller bede os og vi vil med glæde hjælpe os. Vi kan forsikre dig, at vores firma overholder den restriktive sikkerhedspolitik vedrørende personlige oplysninger. Deres personlige oplysninger er sikre hos os og vi sætter alle vores bestræbelser for at dette standard niveau bliver højere og højere med hvert år. Vi mener, at introduktion af vores privat politik medfører at De vil føle Dem trygt og nydde shopping på www.delta.poznan.pl

I. Hvem er adminitrator af personoplysninger www.delta.poznan.pl, www.shopdelta.eu?

 

Administratoren af personoplysninger www.delta.poznan.pl er personen, som er ansvarlig for sikkerhed af Deres persondata og det er:

DELTA-OPTI

Monika Matysiak

60-713 Poznań, ul. Graniczna 10

NIP (VAT): PL 525-129-52-25
REGON:634517778
CEIDG:001249156/2013

Administratoren registrede datasættet kaldet delta.poznan.pl hos generalinspektøren for Beskyttelse af personoplysninger (i det følgende benævnt GIODO), som befinder sig i bogen nr. 7033/2013

II. Hvordan beskytter vi dine personlige oplysninger?

 

Samtidig med registreringen på Giodo, Administratoren har implementeret i www.delta.poznan.pl privat politik af persondata og privat politik af IT systemet, der sikrer en god beskyttelse af Deres personlige informationer.

De vigtigste elementer af data beskyttelsessystemet er:


A. SSL certyfikat under indlogning. Dette sikrer, at kommunikationen mellem Deres komputer og delta.poznan.pl er kodet af en 256 bit nøgle. SSL certyfikat: Certum Extended Validation CA, Unizeto Technologies S.A.

B. Adgang til Deres personoplysninger har kun de medarbejdere, som er blevet bekendt med privat politikken af personoplysninger og underskrevet de relevante forpligtelser, der forpligter dem til at beskytte disse data.

C. IT system delta.poznan.pl opfylder alle standarder for beskyttelse af personlige oplysninger.

De anvendte tekniske og organisatoriske foranstaltninger, som garanterer beskyttelse af de forarbejdede oplysninger svarer til de krav, der er defineret i de personlige databeskyttelseslove herunder reguleringen fra den 29 april 2004 om dokumentation af bearbejdelse af personlige oplysninger samt tekniske og organisatoriske betingelser, der bør opfyldes af udstyr og it-systemer til behandling af personoplysninger (Lovtidende nr.100 punkt 1024) og retningslinjerne fra Generalinspektøren for beskyttelse af personlige data.

Administratøren opfyldte alle juridiske forpligtelser vedrørende beskyttelse af personoplysninger.

III. Hvorfor og hvilke personlige informationer har vi brug for?

 

A. Registrering

Under registreringen beder vi Dem om at angive de data, der er nødvendige for at oprette en konto på www.delta.poznan.pl, så De ikke behøver at spilde tid på at udfylde bestillingsformularen hver gang De køber en vare. Ved at registrer Dem sparer De tid næste gang De handler. Den registrerede kunde har mulighed for at kontrollere status af ordren samt verificere bestillingshistorie.

Under registreringen skal De indsende:

1. Fornavn og efternavn – nødvedige for at udstede en faktura for køb og forsendelse af varen;

2. Adresse (gadenavn, husnummer/lejlighed nummer, postnummer og by) – nødvendig for forsendelse af varen

3. E-mail –nødvendig for at logge ind på delta.poznan.pl og kommunukation i forbindelse med anvendelse af delta.poznan.pl

Data angivet under registrering behandles kun af delta.poznan.pl og ikke anvendes på nogen anden måde

B. Ordrebestilling

Under placering af en ordre, bedes De venligst at angive os de nødvendige data for at gennemføre Deres bestilling, som i tilfælde af de registrerede og logget ind kunder hentes delvis automatisk fra data angivet ved registrering.

Når De placerer en ordre, angiv venligst følgende:

1. fornavn og efternavn eller firmanavn/institut – nødvendig for at udstede en faktura og adressering af pakken;

2. Adresse (gadenavn, husnummer/lejlighed nummer, postnummer og by) – nødvendig for forsendelse af varen

3. e –mail – nødvendig til kommunikation i forbindelse med gennemføring af ordren;

4. telefonnummer – nødvendig i tilfælde af valg af nogen leveringsmetoder (påkrævet af fragtfirmaer)

I tilfælde af hvis kunden ønsker at få leveret sin vare til en anden adresse end den angivede i bestillingen angiv venligst følgende:

1. fornavn og efternavn eller firmanavn/institution – nødvendig til adressering af pakken;

2. Adresse (gadenavn, husnummer/lejlighed nummer, postnummer og by) – nødvendig for forsendelse af varen

3. Momsnummer – nødvendig til at udstede købsbevis.

Informationer, der angives samtidig med at placere en ordre behandles af delta.poznan.pl og følgende objekter inden for området angivet forneden:

1. fornavn og efternavn, adresse, telefon, e-mail angivet som leveringsadresse og givet videre til fragtfirmaer i form af etiket/følgeseddel og fungerer samtidig som en kendelse af leveringstjenesten afhængig af leveringsmetode videregives til fragtfirmaer:

a - DPD
b - DHL
c - Raben
d - Jas
e - Pocztex

2. fornavn og efternavn, adresse, momsnummer som skal være angivet på salgsdokumentet og videregives i form af et salgsdokument til Comarch bogholderi system kaldet FPP.

Hvis man anvender et ekstern betalingssystem alle betalinger, der passerer gennem betalingoperatørens side bliver kun registreret i hans database og er ikke tilgængelige for delta.poznan.pl.

delta.poznan.pl samarbejder med følgende betalingsoperatører:

  • First Data,
  • WireCard
  • PayPal

    delta.poznan.pl ikke samarbejder med operatører af afdragsordninger .



    C. Tilmeld nyhedsbrev

    I tilfælde af hvis du abonnerer på nyhedsbrevet og er enige om at modtage det under placering af en ordre, vi vil kun spørge om din e-mail adresse til hvilken kun administratoren vil sende informationer vedrørende tilbud. Du kan til enhver tid fratræde det ved at logge ind på din konto på delta.poznan.pl eller ved at klikke på annulleringslinket placeret i bunden af hvert nyhedsbrev.

    Informationer angivet under abonnement kun behandles af delta.poznan.pl.

  • IV. Dine personlige oplysninger, som downloades automatisk når du indtaster delta.poznan.pl

     

    A. delta.poznan.pl (server)

    Informationssystemet, som delta.poznan. burger indsamler automatisk data (i logs) forbundet med en enhed, som du bruger til at oprette forbindelse til delta.poznan.pl. Disse oplysninger indsamles til statistiske formål og gælder for: enhed type, styresystem, internet-browser type, skærmopløsning, farvedybde, IP, internet udbyder, adgangsadresse til delta.poznan.pl og anvendes kun til optimeringsprocessen af delta.poznan.pl for at sikre den bedste komfort.

    Disse informationer vil aldrig blive forenet med oplysninger i afsnit III og kun tegner sig som materiale til statistisk analyse og mekanisme til at rette systemfejl.

    B. delta.poznan.pl (cookies)

    delta.poznan.pl udnytter cookies, som er tekstfiler, der er indsamlet på din enhed for at give delta.poznan.pl mulighed for at genkende dig og tilpasse delta.poznan.pl til dine behov.

    delta.poznan.pl anvender cookies under en session til:

    1. huske din log in

    2. huske indholdet af dit indk

    3. huske dine præferencer i forbindelse med visning af delta.poznan.pl

    4. udarbejde statistikker og rapporter om besøgstælleren og funktion af delta.poznan.pl

    Hvis du er uenig med at have cookies, der er gemt på din enhed, kan du blokere dem ved at konfigurere korrekt din internet browser. Informationer om hvordan man gøre det kan du finde i hjælpefiler i din internet browser. Desværre hvis cookies er blokeret, er vi ikke i stand til at garantere korrekt funktion af delta.poznan.pl

    Hvis du accepterer at have cookies gemt på din enhed, men vil gerne slette dem efter besøg på delta.poznan.pl, kan du gøre det uden nogen risiko og information om hvordan man gøre det kan du finde i hjælpefiler i din internet browser.

    C. Google Analytics (cookies)

    Google Analytics bruger cookies, som er tekstfiler gemt på din enhed for at muliggør analyse af delta.poznan.pl af besøgkilder og besøgmåder. Google indsamler på deres servere data provenuet fra placeringen af cookies på enhederne og bruger disse oplysninger for at danne rapporter og yde service i forbindelse med besøg og anvendelse af internet.

    Disse informationer vil aldrig blive forenet med oplysninger i afsnit III og kun tegner sig som materiale til statistisk analyse og mekanisme til at rette systemfejl.

    Hvis du er uenig med at have cookies, der er gemt på din enhed, kan du blokere dem ved at konfigurere korrekt din internet browser. Informationer om hvordan man gøre det kan du finde i hjælpefiler i din internet browser. Desværre hvis cookies er blokeret, er vi ikke i stand til at garantere korrekt funktion af delta.poznan.pl

    Hvis du accepterer at have cookies gemt på din enhed, men vil gerne slette dem efter besøg på delta.poznan.pl, kan du gøre det uden nogen risiko og information om hvordan man gøre det kan du finde i hjælpefiler i din internet browser.

    D. Remarketing Google Adwords (cookies)

    Webstedet bruger Google Adwords fornyet værktøj. Dette værktøj gør det muligt på internettet at offentliggøre Google-annoncer indhold baseret på brugernes tidligere besøg på vores hjemmeside. Til dette formål, vores sider indeholder fornyet kode eller etiket, konfigurerer cookies for at identificere den type annoncer, der bliver vist til brugeren, efter hans tidligere besøg på hjemmesiden.

    Remarketinglister gemmes i en database på Googles servere, som gemmer alle cookies id'er tildelt hver liste eller kategori af interesse.

    Brugeren kan forhindre brugen af en cookie fornyet fil, om at blokere Google-annoncer. Disse cookies er sendt af Google.

    Webstedet bruger også en cookie "Doubleclick" fil. Denne fil gør det muligt at dele annoncer, der administreres af tredjemand ("Ad-Servers"). Det er en cookie fil, som gives af Google.

    V. Privatliv og sikkerhedspolitik af delta.poznan.pl partnere

     

    delta.poznan.pl vælger sine forretningspartnere meget omhyggeligt og også kontrollerer meget præcis placering af file til andre internetsider på delta.poznan.pl. delta.poznan.pl tager ikke ansvar for standarden og beskyttelse af privatpolitikken af ejere, operatører eller administratorer af disse sider. Derfor anbefaler vi, at du selv kontrollere hver af vores partnere på egen hånd og selv bestemmer om du vil angive dem dine personlige oplysninger.

    VI. Videregivelse af dine personlige oplysninger

     

    I visse situationer, hvor loven beordrer administratoren til at gøre de indsamlede data til rådighed for de offentlige myndigheder delta.poznan.pl vil gøre dem tilgængelige. Bortset fra disse situationer dine personlige oplysninger bliver kun afsløret i det omfang, formål og til de institutioner, der blev nævnt i denne privatpolitik.

    VII. Ændring af sikkerhedspolitik delta.poznan.pl

     

    delta.poznan.pl forbeholder sig retten til at ændre deres privat politik så meget som loven kræver. Sådanne ændringer kan omfatte teknologiske funktionsforhold af delta.poznan.pl eller ændringer vil medføre højere standard end den påkrævet af loven. delta.poznan.pl vil informere dig om disse ændringer via e-mail (angivet under registreringen). Informationen vil blive sendt til dig minimum 30 dage før ikræfttræden af den nye privat politik. Den nuværende privat politik findes på http://delta.poznan.pl/politykaprywatnosci.html.

    VIII. Kontakt

     

    delta.poznan.pl kontakter dig via e-mail adresse, som du har opgivet og vi bruger til telefonnummer kun i specielle tilfælde.

    Hvis du har nogle spørgsmål eller tvivl vedrørende vores privat politik og sikkerhedspolitik af dine personlige informationer, er du velkommen til at kontakte os på dette telefonnummer +48 61 8667148 eller info@delta.poznan.pl

    Hvis du ønsker at slette eller opdatere dine personlige oplysninger og hvis du ikke selv kan gøre det, kontakt os på dette telefonnummer +48 61 8667148 eller info@delta.poznan.pl

    Du kan også skrive til os vedrørende ovennævnte emner:

    DELTA-OPTI

    Monika Matysiak

    60-713 Poznań, ul. Graniczna 10

    Polen

    Version 4.3 Poznan den. 14-07-2015


    Netto:0.00 USD
    Brutto:0.00 USD
    Vægt:0.00 kg
    Især anbefales
    SKORSTEN KLEMMEBÅND OK-43T13
    OK-43T13

    Netto: 13.85 USD

    SWITCH EXPERT-POE-88G 8-PORTE
    EXPERT-POE-88G

    Netto: 121.59 USD

    EXTENDER VGA TRVGA-300-P
    TRVGA-300-P

    Netto: 75.97 USD

    FIBEROPTISK VIDEO KONVERTER OV-1D/SC 1X VIDEO + RS-485 TXRX SÆT
    OV-1D/SC

    Netto: 138.75 USD

    AHD SPEED DOME KAMERA UDENDØRS OMEGA-20AH16-15 - 1080p 5.35 ... 96.3 mm
    OMEGA-20AH16-15

    Netto: 603.84 USD

    FIBEROPTISK VIDEO KONVERTER OV-1D/SC 1X VIDEO + RS-485 TXRX SÆT
    OV-1D/SC

    Netto: 138.75 USD

    AHD, HD-TVI, PAL, TCP/IP DVR HYBRO-16C2-S2 16 KANALER
    HYBRO-16C2-S2

    Netto: 155.30 USD

    STRØMFORDELER LZ-8/POL
    LZ-8/POL

    Netto: 7.15 USD

    STRØMFORSYNING 12V/5A/5.5
    12V/5A/5.5

    Netto: 10.42 USD

     
    60-713 Poznań, Graniczna 10
    telefonnummer: +(48) 61 864 69 66
    e-mail: shop@delta.poznan.pl
    Arbejdstimer
    Mandag-fredag: 8.00 -19.00
    Lørdag: 8.00 -14.00
    Salgsafdelingen, Forsendelser
    telefonnummer: +(48) 61 864 69 66
    e-mail: shop@delta.poznan.pl
    Teknisk support
    telefonnummer: +(48) 61 864 69 98
    e-mail: support@delta.poznan.pl
    Service
    telefonnummer: +(48) 61 864 69 64
    e-mail: service@delta.poznan.pl
    (c) 2001-2017 DELTA