TopPolitica de confidenţialitate

Politica de confidenţialitate

Politica de confidenţialitate www.delta.poznan.pl, www.shopdelta.eu

 

Indicarea datelor personale, precum şi acceptul pentru prelucrarea acestora sunt voluntare. Orice fel de informaţii personale indicate sunt prelucrate numai în scopul pentru care v-aţi dat acceptul. În cazul în care vă veţi decide să nu ne daţi informaţiile indispensabile pentru realizarea comenzii şi nu veţi accepta prelucrarea acestora - din păcate, nu vom fi în stare sa realizăm comanda dumneavoastră. În orice moment aveţi posibilitatea de actualizare sau ştergere a datelor personale. Această operaţiune poate fi efectuată personal sau prin intermediul nostru. Vă asigură, asupra faptului că firma noastră respectă siguranţa păstrării datelor personale. Datele personale sunt în siguranţă şi facem tot posibilul ca acestea să fie protejate cât mai bine. Credem că luarea la cunoştinţă a politicii noastre de confidenţialitate vă va permite să vă simţiţi în siguranţă şi vă bucuraţi de produsele www.delta.poznan.pl

I. Cine este administratorul datelor personale în cadrul www.delta.poznan.pl, www.shopdelta.eu?

 

Administratorul datelor personale www.delta.poznan.pl (numit în continuare Administrator), deci persoana responsabilă pentru siguranţa datelor personale este:

DELTA-OPTI

Monika Matysiak

60-713 Poznań, ul. Graniczna 10

NIP (VAT): PL 525-129-52-25
REGON:634517778
CEIDG:001249156/2013

Administratorul a înregistrat la Inspectoratul General pentru Protecţia Datelor Personale (numit în continuare GIODO) baza de date cu numele delta.poznan.pl, care se găseşte sub registrul 7033/2013

II. Cum protejăm datele personale?

 

Administratorul, împreună cu înregistrarea GIODO a implementat în cadrul portalului www.delta.poznan.pl sistemul de protejare a datelor personale şi politica de siguranţă a sistemului IT, care asigură protecţia optimă a datelor personale.

Cele mai importante elemente ale sistemului de protecţie a datelor personale sunt:


A. Certificatul SSL în timpul logării. Garantează criptarea între calculatorul dumneavoastră şi delta.poznan.pl – cu un cod de 256 de biţi. Certificatul SSL: Certum Extended Validation CA, Unizeto Technologies S.A

B. Accesul la datele personale este posibil numai angajaţilor www.delta.poznan.pl, care au fost instruiţi în conformitate cu politica de protecţie a datelor personale şi au semnat documentele adecvate referitor la protecţia acestora.

C. Sistemul IT delta.poznan.pl îndeplineşte toate standardele de protecţie a datelor personale.

Mijloacele tehnice şi de organizare utilizate care asigură prelucrarea datelor personale în conformitate cu cerinţele legislative, inclusiv a Hotărârii Ministrului de Interne şi Administraţie din 29 aprilie 2004 referitor la documentaţia prelucrării datelor personale şi a organizaţiei şi mijloacelor tehnice pentru sistemele şi echipamentele informatice care sunt utilizate la prelucrarea datelor personale (M.O. al Poloniei nr. 100. poz. 1024) împreună cu cerinţele Inspectoratului General pentru Protecţia Datelor Personale.

În conformitate cu hotărârea Parlamentului European și a Consiliului (CE) nr. 2016/679 din data de 27 aprilie 2016, precum și a articolului 6, alineatul 1, punctul f al RODO - Legea din data de 25 februarie 2016 despre protecția datelor personale, prelucrarea datelor personale și transferul datelor personale, Administratorul Datelor Personale se obligă să protejeze aceste date.
Obligațiile Administratorului Datelor Personale:
În baza acceptului de bună voie al Cumpărătorului, Administratorul Datelor Personale colectează, prelucrează și depozitează datele personale ale Cumpărătorului.

Administratorul a îndeplinit toate cerinţele legale în domeniul protecţiei datelor personale.

III. De ce şi pentru ce avem nevoie de datele personale ale dumneavoastră?

 

A. Înregistrarea

În cadrul înregistrării, vă rugăm să precizaţi informaţiile indispensabile pentru crearea unui cont în cadrul portalului delta.poznan.pl, aşadar nu va fi nevoie să completaţi din nou formularul în cadrul unor cumpărături ulterioare. Dacă vă înregistraţi economisiţi timpul pentru efectuarea cumpărăturilor ulterioare. După logare, clientul are posibilitatea de verificare a comenzii efectuate şi a istoriei comenzilor efectuate. Clientul logat şi înregistrat poate oricând să modifice, completeze sau să şteargă datele personale de pe serverul delta.poznan.pl.

În timpul înregistrării vă rugăm să introduceţi:

1. numele şi prenumele – indispensabile pentru emiterea documentului de vânzare şi adresarea livrării;

2. adresa, (str., nr. casei/ nr. blocului şi ap., codul poştal şi oraşul) indispensabilă pentru adresarea livrării;

3. e-malul – indispensabil pentru logarea în cadrul delta.poznan.pl şi comunicarea cu ajutorul delta.poznan.pl;

Datele indicate în timpul înregistrării sunt prelucrate numai în cadrul delta.poznan.pl şi nu sunt utilizate în niciun alt scop.

B. Efectuarea comenzii

În timpul efectuării comenzii vă rugăm să ne indicaţi informaţiile indispensabile pentru comandare; în cazul clienţilor înregistraţi şi logaţi o parte a acestor informaţii este preluată automat din datele indicate în timpul înregistrării.

La efectuarea comenzii indicaţi:

1. numele şi prenumele sau denumirea firmei – indispensabile pentru emiterea documentului de vânzare şi adresarea livrării;

2. adresa, (str., nr. casei/ nr. blocului şi ap., codul poştal şi oraşul) indispensabilă pentru adresarea livrării;

3. e-mailul – indispensabil pentru comunicaţia legată de realizare comenzii;

4. numărul de telefon – indispensabil în cazul anumitor metode de livrare (cerut de către curier)

În cazul în care comandând clientul doreşte ca livrarea să se facă la altă adresă, indicaţi următoarele:

1. numele şi prenumele sau denumirea firmei – indispensabile pentru adresarea livrării;

2. adresa, (str., nr. casei/ nr. blocului şi ap., codul poştal şi oraşul) indispensabilă pentru adresarea livrării;

3. Numărul CUI – indispensabil pentru emitere documentului de vânzare.

Datele indicate în momentul efectuării comenzii sunt prelucrate de delta.poznan.pl şi următoarele companii în intervalul de mai jos:

1. numele şi prenumele, adresa, telefonul, e-mailul indicate pentru adresa de livrare sunt indicate companiilor de transport sub forma etichetei care este totodată comanda de livrare a produselor; în funcţie de tipul de livrare ales sunt indicate companiilor de transport:

a - DPD Polska - Nip: 526 020 41 10 KRS: 0000028368
b - DHL Express (Poland) - Nip: 527 002 23 91 KRS: 0000047237
c - Raben Logistic Polska - Nip: 777 324 96 77 KRS: 0000561623
d - Jas-FBG S.A. Katowice - Nip: 633 000 3565 KRS: 0000019000
e - Pocztex - > Poczta Polska S.A. - Nip: 525 000 73 13 KRS: 0000334972

2. numele şi prenumele, adresa, CUI indicat pentru care trebuie emisă factura - sunt transmise sub forma unui document de vânzare în cadrul sistemului FTP al firmei Comarh.

3. numele și prenumele, adresa, codul CUI indicat pentru care trebuie emisă factura sunt transmise Cancelariei Contabile „Kancelaria Podatkowa Joanna Sibila (NIP9720091484)”.

4. Numele și prenumele, adresa, codul CUI indicat sunt transmise Administratorului de Sistem al serverului delta.poznan.pl, firma ADVIS (NIP9720354707)

În cazul utilizării unui sistem de plată extern, toate datele indicate după trecerea pe pagina de internet a operatorului sunt înregistrate numai în baza de date a acestuia şi nu sunt disponibile sau păstrate de către delta.poznan.pl

delta.poznan.pl colaborează cu următoarele sisteme de plată:

  • First Data Polska S.A - Nip: 526 021 04 29 KRS: 0000061293
  • Wirecard Central Eastern Europe GmbH Austria Ust-ID: ATU49710807
  • PayPal Polska Sp. z o.o. NIP: 5252406419 KRS: 0000289372

    delta.poznan.pl nu colaborează cu operatorii sistemelor de plată în rate.



    C. Subscrierea buletinului de informare

    În cazul în care subscrieţi buletinul de informare şi vă daţi acceptul pentru recepţionarea acestuia, vă rugăm doar să indicaţi adresa e-mail pe care să fie trimise informaţiile comerciale de la Administrator, şi la care puteţi oricând renunţa, logându-vă în cont sau efectuând clic pe linkul de anulare a subscripţiei care se găseşte în partea inferioară a fiecărui buletin.

    Datele indicate în timpul subscripţiei sunt prelucrate exclusiv de delta.poznan.pl

  • IV. Datele dumneavoastră personale care sunt preluate în mod automat după accesarea delta.poznan.pl

     

    A. delta.poznan.pl (server)

    Sistemul informatic utilizat de către delta.poznan.pl salvează automat datele în cadrul fişierelor de pe echipamentele pe care le utilizaţi când accesaţi delta.poznan.pl. Aceste informaţii sunt stocate numai pentru statistică şi cuprind: tipul echipamentului, sistemul de operare, tipul browserului, rezoluţia ecranului, adâncimea culorilor, IP, furnizorul de servicii Internet, adresa de intrare pe delta.poznan.pl şi sunt utilizate numai pentru optimizarea delta.poznan.pl pentru a asigura confortul optim de utilizare

    Aceste informaţii nu sunt niciodată asociate cu informaţiile din partea III şi constituie numai un material pentru analiza statistică şi corectarea erorilor de sistem.

    B. delta.poznan.pl (cookies)

    delta.poznan.pl utilizează tehnologia cookies, adică a fişierelor text salvate pe echipamentul dumneavoastră, pentru a asigura recunoaşterea dumneavoastră de către delta.poznan.pl şi adaptarea delta.poznan.pl la necesităţile dumneavoastră.

    delta.poznan.pl utilizează în cadrul sesiunii fişierele cookies pentru:

    1. salvarea logării

    2. salvarea conţinutului coşului dumneavoastră

    3. salvarea preferinţelor de listare delta.poznan.pl

    4. crearea de statistici şi rapoarte de vizualizare a funcţionalităţii delta.poznan.pl

    În cazul în care nu sunteţi de acord cu salvarea pe echipamentul dumneavoastră a fişierelor cookies, blocarea acestora poate fi executată prin configurarea browserului Internet. Informaţiile despre această schimbare sunt disponibile în fişierele de ajutor ale browserului dumneavoastră. Din păcate, în cazul blocării fişierelor cookies de la delta.poznan.pl nu mai putem garanta funcţionarea adecvată a portalului

    Dacă vă daţi acceptul pentru salvarea pe echipamentul dumneavoastră a fişierelor cookies, dar după terminarea vizitei pe delta.poznan.pl doriţi să le şterge, puteţi face aceasta fără risc, iar informaţiile despre cum să procedaţi sunt disponibile în fişierele de ajutor ale browserului dumneavoastră de Internet.

    C. Google Analytics (cookies)

    Google Analytics utilizează tehnologia cookies, adică a fişierelor text salvate pe echipamentul dumneavoastră pentru a permite analizarea de către delta.poznan.pl a modului în care vizitatorii utilizează sistemul. Google salvează aceste informaţii pe serverele sale şi le utilizează pentru crearea de rapoarte şi prestarea altor servicii legate de utilizarea Internetului. Google poate să transmită aceste informaţii persoanelor terţe, dacă este obligat să facă acest lucru în baza legislaţie în vigoare sau dacă persoanele terţe prelucrează informaţii de acest tip în numele Google.

    Aceste informaţii nu sunt niciodată asociate cu informaţiile din partea III şi constituie numai un material pentru analiza statistică şi corectarea erorilor de sistem.

    În cazul în care nu sunteţi de acord cu salvarea pe echipamentul dumneavoastră a fişierelor cookies, blocarea acestora poate fi executată prin configurarea browserului Internet. Informaţiile despre această schimbare sunt disponibile în fişierele de ajutor ale browserului dumneavoastră. Din păcate, în cazul blocării fişierelor cookies de la delta.poznan.pl nu mai putem garanta funcţionarea adecvată a portalului

    Dacă vă daţi acceptul pentru salvarea pe echipamentul dumneavoastră a fişierelor cookies, dar după terminarea vizitei pe delta.poznan.pl doriţi să le şterge, puteţi face aceasta fără risc, iar informaţiile despre cum să procedaţi sunt disponibile în fişierele de ajutor ale browserului dumneavoastră de Internet.

    D. Remarketing Google Adwords (cookies)

    Portalul utilizează instrumentele de remarketing Google Adwords. Aceste instrumente permit publicarea în reţea a conţinutului reclamelor Google în baza vizitelor anterioare ale utilizatorilor portalului nostru. De aceea, paginile noastre includ un cod sau o etichetă de remarketing, care configurează fişierele cookies pentru stabilirea tipului de informaţie care va fi listată utilizatorului, în conformitate cu vizitele anterioare în cadrul Portalului.

    Listele de remarketing sunt salvate în baza de date a serverelor Google, unde sunt înregistrate toate ID-urile ale fişierelor cookies pentru fiecare listă sau categorie de interes.

    Utilizatorul poate bloca utilizarea fişierelor cookies pentru remarketing, folosind pagina de blocare a reclamelor Google. Aceste fişiere cookies sunt trimise de către Google.

    De asemenea, portalul utilizează fişiere cookies de tip „Doubleclick”. Acest tip de fişier permite accesarea reclamelor aflate în gestiunea altor companii („Ad-Servers”). Acesta este un fişier cookies oferit de către Google.

    V. Drepturile tale:

     

    - Dreptul de accesare a datelor cu caracter personal stocate de Administratorul datelor personale.
    - Dreptul de ștergere a datelor cu caracter personal din baza de date.
    - Dreptul de a cere corectarea datelor cu caracter personal din baza de date.
    - Dreptul de limitare a prelucrării datelor cu caracter personal din baza de date.
    - Dreptul de transferare a datelor cu caracter personal din baza de date către altă persoană.

    VI. Accesarea datelor personale ale dumneavoastră de către persoane terţe

     

    În situaţii specifice, dacă legislaţia în vigoare cere administratorului prezentarea informaţiilor personale pentru anumite agenţii guvernamentale, delta.poznan.pl va furniza aceste informaţii. În afara acestor situaţii, datele personale vor fi prezentate numai în intervalul şi scopul specificat, şi numai persoanelor indicate în politica de confidenţialitate.

    VII. Schimbarea politicii de siguranţă delta.poznan.pl

     

    delta.poznan.pl îşi rezervă dreptul de schimbare a politicii de confidenţialitate, dacă această schimbare va fi cerută de către legislaţia în vigoare, se vor schimba condiţiile tehnologice de funcţionare a delta.poznan.pl sau va fi implementat un standard mai restrictiv, în baza legislaţiei. Despre o astfel de schimbare, delta.poznan.pl vă va informa în mod electronic (pe adresa indicată în momentul înregistrării). Informaţia va fi trimisă cu cel puţin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a noii politici de confidenţialitate. Textul actual al politicii de confidenţialitate se găseşte pe pagina http://delta.poznan.pl/politykaprywatnosci.html.

    VIII. Contactul

     

    delta.poznan.pl se contactează cu dumneavoastră folosind e-mailul specificat, iar numai în condiţii specifice folosim telefonul furnizat de către dumneavoastră.

    În cazul în care aveţi întrebări sau nelămuriri referitoare la politica de confidenţialitate şi siguranţă a datelor personale, vă rugăm să contactaţi la numărul de telefon +48 61 8667148 sau info@delta.poznan.pl

    Dacă doriţi să actualizaţi sau să ştergeţi datele personale şi nu puteţi face personal acest lucru, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon +48 61 8667148 sau info@delta.poznan.pl

    De asemenea, în cazul unor situaţii similare, puteţi coresponda cu noi pe adresa:

    DELTA-OPTI

    Monika Matysiak

    60-713 Poznań, ul. Graniczna 10

    Polonia

    Varianta 4.3 Poznań, 14-07-2015